Fina insatser och intensivt upplägg

Idag har vi haft starthäst både på Solvalla och Gävletravet. Vår extrajobbare Linn Jansson är tuff och åkte till båda ställena och selade ut hästarna. På Solvalla hade vi Västerbo Arthur och han gjorde en mycket fin insats men var hermetiskt instängd till slut. Så kan det bli från 10.e på 1600. Positivt ändå att han såg så fin och stark ut.
Sen var det hem, lasta om och dra till Gävle.
Där var det äntligen dags för Victor A.U. att göra comeback efter lång rehabilitering på grund av en hovbensfraktur i vintras. Det är ju alltid tveksamt hur bra hästarna är efter lång vila. Men Victor var bra, väldigt bra! Han spurtade kanon till andraplatsen och det är väldigt roligt att han är igång igen.
Tobbe håller sin fina körform och har i skrivande stund vunnit en dubbel i Gävle.

Segerintervju efter vinst i Supersprintern med Howthehaloareyou

Segerintervju efter vinst i Supersprintern med Howthehaloareyou