Victor-Tårta!

img_3333
Idag kom en pytteliten, roligt färgad bil och parkerade utanför grinden. Tobbe och jag satt och åt. Ingen av oss väntade besök. En snygg tjej klev ur och plockade upp sin mobil. Vi satt som typiska lantisar och kollade genom fönstret. Det ringer i Tobbes mobil.
– Jag kommer från Jet Pack och har paket till er. Båda undrar vad det kan vara, vad har vi beställt?
Tobbe går ut och hämtar, kvitterar och jag tänker, måste vara reservdelen till löpbandet när jag ser storleken på paketet.
– Nä det måste väl vara en tårta, säger Tobbe.
Konstigt, ingen avsändare. Nyfikenheten triggas och när vi öppnar finner vi mycket riktigt en tårta. En Victor-tårta! Så himla gulligt av Eva (ägaren)! Det är både en vinst- tröst- och födelsedagstårta 🙂 Victor vann imponerande på elitloppsdagen, blev spårtorsk i lördags på V75 och så fyller han år den 23 juni.

Det är alltid gott med en riktig prinsesstårta! Mums! Tack Eva!!!