27/7 Solvalla

Äntligen är Solvalla igång igen. Det är för mig fullständigt obegripligt hur man kan ha så långt uppehåll. För oss aktiva har det verkligen varit allt annat än semester i sommar med fler och längre resor än annars. Inte för att jag vill gnälla men jag hoppas man tänker om till nästa år.

Nu till vanliga infon.

1 – New Proud – Startar ej

2 – Magic Storm – Känner jag inte

3 – Placebo – Fin insats med bra avslut senast, bortlottad igen och jag måste ligga lågt

4 – Freeman – Toppform och bra senast i hårt gäng, också bortlottad nu

5 – Celebration X.L. – Lär ha mycket bra kapacitet, då är det alltid intressant

6 – Bulldozer – Ser svårt ut

8 – Natural Wonder – Provade jag barfota runt om senast och han var finare än vanligt i värmningen, men i loppet gick det inte alls att köra från start och vi hamnade alldeles för långt bak. Glöm loppet. Nu blir det skor, loppet ser hårt ut så jag vill ligga lågt

9 – Handsome Fayline – Har jag aldrig kört, men det här är absolut ingen ”turist” så kanske lite chans

10 – Dats Veronica  – Galopp från svårt spår senast, blir bättre och bättre och är snabb ut, plats

11 – Kazien – Startar ej