15/6 Boden

3 – Ederblixt – Är nog bra men startspåret drar ner förhoppningarna

4 – Persos Winnie – Har jag ingen koll på

7 – Born To Dance – Länge sedan jag körde och har ingen koll på dagsforman

9 – Inari – Känner jag inte

10 – Marlon O.M. – Var ju fantastiskt bra senast, vilket jag också fick info. om strax innan loppet. Tråkigt att vi blev utsvarade och blev kvar i tredje spår hela sista varvet, det gick väldigt sakta när jag attakerade och hade vi kommit ner utvändigt ledaren varvet kvar tror jag vi hade vunnit loppet, men det är ju historia som det heter, tråkigt var det iallafall. Nu är det hårdare emot så jag ligger lågt

12 – Ulvsås Zico – Han är snabb ut, men allt annat än stabil, måste streckas

14 – Zeuxis Hornline – Känner jag inte

15 – Simb Frizz – Passar på distansen, luring