Två kvalade och nytt rekord för Joker

Firework gjorde visserligen en godkänd insats i kvalet men hon kan bättre. Hon är väldigt brunstig och vi misstänker att det sätter ned henne för dagen. Inte så mycket att göra åt, så är det med ston och det är ju alltid som värst så här på våren även om det är väldigt individuellt hur påverkade de blir.

Pigge (Porcupine Wine) slog ihop i accelerationen efter start och galopperade, tappade mycket men gick ok sen. En riktig sköning till häst!

Joker, jag vad ska man säga? Fina fina Joker följde med i den snabba starten (under 06 första 500 på vinnaren) och fick ett lopp invändigt som resulterade i nya rekordet 10,6!!! Räckte bara till en 6.e plats. Royal Fighter vann på 1.09,8. Kan absolut inte tycka att Joker är dålig på något sätt även om man är besviken på placeringen. Det är verkligen grymt hårda lopp nu. Vilken otrolig utveckling!