Hästarna är i fin form

Hästarna har bra ork och gör gedigna insatser varje gång. Konkurrensen är oerhört hård nu när den ena kanonen efter den andra gör årsdebut. Det gäller att ha ett bra läge och lite flyt med löpningsförloppet, ha marginalerna på sin sida. Victor A.U. gjorde en fin insats på Solvalla igår som 2.a. Tobbe körde lite från start från 3.e men de innanför höll emot så det blev dödens. Fick rygg varvet kvar och Tobbe satt kvar till sista sväng. Spurtade kanon. Nästa gång…

Ikväll startade Tide Water i Breeders Crown i Örebro. Spår 8 efter bilen och Tobbe provade lite från start. Mycket nära komma ner andra utvändigt men invändig häst täckte upp. Blev att backa allra sist och sen gick hon lika fort som alla andra, tyvärr inget resultat. Som sagt, inte marginalerna på rätt sida både vad gäller spår och positioner. Nästa gång…!

I morgon kör vår anställda Sara Åkerlund två breddlopp i Gävle med Sing A Song och Relation. Inga drömlägen men hästarna är fina och vi håller tummarna för våra duktiga tjejer!

victor_160414

Victor A.U. spurtar fint till andraplatsen.