Vårt lilla stall

img_4735Hittills i år har våra 12 hästar kutat in 110.000kr i snitt. Det är helt ok om man jämför lite. Allt finns redovisat på Svensk Travsports hemsida. Victor A.U. har lyckats bäst under året men även flera av de andra har gjort gedigna insatser.
Hästarna är överlag starka och fina och våra två hästskötare Sara och Nathalie är toppen, bättre går inte att få.

Reverend Wine gjorde en mycket fin insats i Mantorp som 4.a och han går bra. Tobbe valde att söka sig ut från rygg ledaren och de blev fast. Vinner annars. Så är trav, med facit i hand är det enkelt.

Aldebaran Teal är ju ruggigt kapabel men blir stressad i tävlingssituationen. När hon sköter sig har det blivit fina placeringar.

Origo Tilly, Picasso Tilly, Majet af Djupmyra har gjort flera riktigt bra lopp. Nyförvärvet Hot Puma tränar bra och kommer snart starta.

Därutöver har vi ostartade hästarna, Quadrille Tilly (nyss kvalat, 3 år, debuterar snart), Wave Length (2 år) och Quickly S.W. (1 år).

Hästar går och hästar kommer, ibland har vi kö och ibland har vi tomboxar. Sing A Song har gått till avel. Hon tjänade 600.000 på sina knappt tre år här. Det blir spännande se hennes avkommor.
Just nu finns det plats för ett par hästar till.
img_3333img_3279