Solvalla 11/12

4 – Yankee Brodde – Känner jag inte

5 – Markatta – Snabb men ingen kämpe, kanske plats

6 – Touchdown – Den här hästen hade jag som 2 åring, tyckte det var en topphäst, mycket bra chans

7 – Acapriccio – Går rättså bra men blir nog svårt att vara i striden

8 – Sahara C. Four – Hopplöst läge

9 – Heros Champ – Känner jag inte

10 – Fado – Känner jag inte

11 – Lotti Vox – Känner jag inte

3 kommentarer

  • Niklas15 december, 2010 kl. 07:32

  Såg precis att draw the line startar igen nu på söndag. Såg inte alls bra ut i förra starten, men jag antar att du vet vad som var fel eftersom det kommer en start så snart inpå ändå? Gillar hästen skarpt och är helt inne på spets och slut om hon är som innan frånvaron och söker därför lite information innan man tömmer kassan! / Niklas

  • Tobbe16 december, 2010 kl. 12:58
   Författare

  Hej Niklas, jag ar ganska saker pa att det var banan som for dagen var MYCKET kravande. Visserligen lika for alla men hon travade perfekt anda tills krafterna tog slut. Har kants helt ok efterat och vi hittar inga fel. Sa det ser ratt sa bra ut infor sondag aven om det sjalvklart finns lite oro efter Mantorp.

  • Niklas19 december, 2010 kl. 10:26

  Tack för informationen. Tyvärr såg det ut på liknande sätt igen 🙁 Hoppas ni får ordning på henne och kommer underfund med vad som kan vara fel. Travnörd som jag är har jag följt henne sen hennes sylvassa spurt efter långt uppehåll i somras och kommer fortsätta följa henne och antagligen kommer jag tjäna fina pengar den dag hon är i full ordning och blir totalt bortglömd 😉 Hoppas du får en trevlig semester!

  Lycka till!

  Mvh/ Niklas

Kommentarer har inaktiverats.